Jasmine Sendar sexy covermodel Panorama

Het was even een tijdje stil rondom Jasmine Sendar. De mooie actrice uit o.a. ONM en Volle Maan gooide het roer helemaal om en hakte een paar knopen door. Zo scheidde ze van haar man en stopte ze met haar rol in Onderweg Naar Morgen. “Het waren een loodzware beslissingen maar ik moest door” vertelt Jasmine exclusief aan Glamourblog. “2009 was niet het leukste jaar uit mijn leven maar wel heel leerzaam. Samen met mijn zoontje Sol (3) vond ik een woning in Amsterdam. Ik wilde er zelf voor knokken en dat was als alleenstaande moeder niet altijd makkelijk. Maar als je het moeilijk hebt kom je dicht bij jezelf. Dan is er nog maar één weg en dat is de weg omhoog”.

En die weg omhoog heeft ze duidelijk gevonden want het gaat weer goed met Jasmine. Ze heeft een nieuwe relatie met zanger Ruben Heereveen (de overigens meedeed aan My Name is Michael) en scoorde begin dit jaar enorm met haar rol in de kwaliteitsserie Oud België, die bij onze zuiderburen een miljoenenpubliek bereikte en vooralsnog niet in Nederland wordt uitgezonden. Maar de Nederlandse fans van Jasmine mogen zich verheugen met een spannende covershoot die deze week in Panorama verschijnt. “Een feestje” aldus Jasmine. “Het team waarmee we deze shoot maakte was te gek en het contact met de redactie van Panorama was erg prettig. Ik ben trots op het eindresultaat!”. De Panorama met Jasmine ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Reality-miljonair gezocht ivm moord Playmate
Lees ook:Tatjana weer sexy op kalender (zie foto’s)
Lees ook:Video: de troonswisseling in België; Mathilde vs Maxima
Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>