Nicolette Kluijver in Playboy?

Doet ze het nu wel? Of doet ze het niet? Nicolette Kluijver zou uit de kleren gaan in het Playboy-nummer van april. Zelf ontkent ze in alle toonaarden. Op haar voicemail valt te horen: “Het is allemaal niet waar, echt niet.” Maar goed, ontkende Patricia Paay aanvankelijk ook niet dat ze in de Playboy zou gaan? Wij wachten het dus maar weer af, het zou ons niet verbazen als ze volgende maand toch met een nietje in haar buik in de schappen ligt…

Foto: BNN

Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nicolette Kluijver in Playboy?

  1. Pingback: Weer bekende Nederlandse in Playboy! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>