Tante Frans Bauer vermoord!

Een (familie)drama in Fijnaart. In een woonwagen aan de Molenstraat in het Brabantse dorp zijn maandagavond een zwaargewonde man en het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Het zou gaan om een oom en tante van zanger Frans Bauer.

Ook de ouders van Frans wonen in het woonwagenkamp aan de Molenstraat. In dat woonwagenkamp zou een gewelddadig incident zich hebben voorgedaan. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Getuigen melden dat het drama zich in de woonwagen náást die van de ouders van Bauer heeft afgespeeld en dat het slachtoffer de tante van Frans Bauer is. De politie heeft dit ook bevestigd. Zijn oom zou zwaargewond zijn. Frans zou stuk zijn van verdriet en momenteel met niemand willen spreken.

De slachtoffers zouden rond 18.00 uur zijn gevonden door een passant. De omgeving van de woning is afgezet en de politie is ter plaatse voor nader onderzoek.

Update 21.25: Er gaan veel indianenverhalen in Fijnaart op dit moment. Zo gaat het gerucht dat de oom van Frans zijn vrouw om het leven zou hebben gebracht en daarna een zelfmoordpoging heeft gedaan. Het gaat om de zus van de moeder van Frans. Frans is momenteel bij zijn ouders in de woonwagen om hen bij te staan. Hij vraagt de pers afstand te nemen.

Update 21.50: De oom van Frans zou in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Rotterdam zijn vervoerd. De politie ondervraagt momenteel omwonenden.

Update 23.00: De oom van Frans zou zijn vrouw Door in het hoofd hebben geschoten en daarna het pistool hebben gericht op zijn eigen hoofd. Het stel was ruim veertig jaar getrouwd en familie en kennissen hebben nooit iets gemerkt van problemen tussen het stel. Tante Door was de lievelingstante van Frans. Het stel had volgens omwonenden geen kinderen.

Lees ook:Oom Frans Bauer niet verdacht van moord
Lees ook:Oom Frans Bauer pleegt zelfmoord
Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!
Lees ook:Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd
Lees ook:Frans Bauer definitief geen Topper

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tante Frans Bauer vermoord!

  1. Pingback: uberVU - social comments

  2. Pingback: Oom Frans Bauer pleegt zelfmoord | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>