Zie de roze keuken van Giel Beelen!

Het huisje van DJ Giel Beelen in Haarlem staat te koop. Uit de foto’s van de vierkamerwoning blijkt dat Giel nogal een voorliefde heeft voor de kleur roze. De keuken, trap en een van de kamers is namelijk zuurstokroze!

Het pandje in het centrum van Haarlem staat te koop voor 349.000 euro. Dat lijkt ons persoonlijk iets aan de hoge kant, tenzij je helemaal verzot bent op roze natuurlijk, anders zou de keuken nodig vervangen moeten worden. De rest is met een lik verf of behangetje wel op te lossen. Zie de foto’s hier.

Foto: Funda

Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!
Lees ook:Huis Gordon te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Michael Jackson stelt concerten uit tot 2010
Lees ook:Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zie de roze keuken van Giel Beelen!

  1. Randy

    Why roze???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>