Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!

De vrouw van Lange Frans, Danielle, stond afgelopen maand in sexy lingerie voor de lens van Hans Petersen van Panorama. In een sexy shoot toont de vrouw van de rapper haar schitterende lichaam. In een filmpje achter de schermen laat Danielle weten enorm exhibitionistisch te zijn. Zie de video met het interview met Danielle én Frans en mooie beelden van achter de schermen hier. De Panorama met Danielle ligt sinds deze week in de winkel.

Lees ook:Video: Danielle, vrouw Lange Frans, in hoger beroep
Lees ook:Lange Frans en Danielle gaan scheiden
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter
Lees ook:Tatjana weer sexy op kalender (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!

  1. Pingback: ‘Lange Frans en Daniëlle uit elkaar’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>