Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!

We moeten nog even tot woensdag a.s. wachten (tenzij de foto’s eerder uitlekken natuurlijk) op de Playboy foto’s van Nicolette Kluijver, wanneer de foto’s officieel worden gepresenteerd. In het tv-programma ‘Spuiten en Slikken’ was alvast een voorproefje te zien van achter de schermen. Mocht je het gemist hebben, zie de ‘Behind the Scenes’ video van de Playboy shoot hier. En zodra we de foto’s voor je hebben, dan lees je dat natuurlijk als eerste hier!

Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)
Lees ook:Video: De FHM fotoshoot van Christina Curry!
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Alle Playboy foto’s van Nicolette Kluijver (de echte foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>