Uitvaart Sugar Lee Hooper druk bezocht (zie foto’s)

Fans, vrienden en familie hebben zaterdag in Scheveningen afscheid genomen van Sugar Lee Hooper. Duizenden mensen bewezen op de boulevard de laatste eer aan de zangeres, die deze week op 62-jarige leeftijd overleed. Marja van der Toorn, zoals Sugar Lee eigenlijk heet, werd vanaf het Kurhaus in een witte rouwkoets over de boulevard gereden.

De stoet stond stil bij de cafés Big Bell en Beach Club ‘t Peukie, horecagelegenheden die door de geboren Scheveningse vaak werden bezocht. Na de tocht over de boulevard werd de zangeres in Crematorium Ockenburg Den Haag in besloten kring gecremeerd. Onder meer Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk en Imca Marina waren hierbij aanwezig. Zie enkele foto’s hieronder…

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Sugar Lee Hooper (62) overleden
Lees ook:Uitvaart Bolle Jan a.s. zaterdag
Lees ook:Sugar Lee Hooper in coma!
Lees ook:Voormalig K3-zangeres Kathleen getrouwd
Lees ook:Bert van Marwijk en Van Bronckhorst geridderd (zie foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitvaart Sugar Lee Hooper druk bezocht (zie foto’s)

  1. annemie

    lieve lieve marga helaas ben je niet meer onder ons !! maar ik heb jou nog live gezien een aantal jaren geleden op de zwarte markt in belgie !! je was super ~ ik weet zeker dat je nu in alle rust bent overleden [in coma] ik heb mijn man 15 jaar geleden moeten afgeven in 1994 daarna mijn zoon remor op 20 jarige leeftijd in 2006 dat doet pijn en nog steeds ik weet zeker dat er heel veel vlinders om je heen zwermen en ook voor andrea meid heel veel sterkte toe gewenst in dit groote verlies maar andrea hou je vast aan die vlinders dat is een teken voor jou geloof mij dag lieve marja en voor andrea [hou je taai ] put je steun uit die fam vrienden kennisen etc maar hoe moelijk het ook is het leven gaat door [ik hoop dat je over een tijte kunt zeggen ]ik mag gezegend zijn dat marja in mijn leven is gekomen [dat zeg ik nog steeds tegen mij zelf ]en dat help sterkte voor alle nabestaanden en vrienden fam en zeker voor jou andrea dikke kuzzzz van annemie uit weert [limburg]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>