Sylvie van der Vaart is Mama van het Jaar

Op woensdag 14 april heeft het glossy lifestyle magazine MAMA voor de tweede keer de ‘Mama Van Het jaar Awards’ uitgereikt als eerbetoon aan de vele inspirerende, dappere, mooie en stoere moeders in Nederland. Dit keer vond het evenement plaats in hotel Arena in Amsterdam. Sylvie van der Vaart is de ‘Famous Mama Van Het Jaar 2010’ geworden. Lezeressen van MAMA nomineerden naast Sylvie ook Renate Verbaan en Anouk Teeuwe.

“Sylvie is het ultieme voorbeeld van een vrouw die het moederschap, haar carrière en glamour weet te combineren. Het afgelopen jaar hebben we haar leren kennen als een krachtige, optimistische en sprankelende persoonlijkheid. Sylvie inspireert vele mama’s in Nederland om te vechten voor een mooi en rijk leven. Zelf noemt ze zich in de eerste plaats de mama van Damián. Voor de lezers en de redactie van MAMA magazine is Sylvie daarom de famous mama van het jaar,” aldus hoofdredacteur Lenny Gerdes.

Nadat ze al heel wat titels kreeg, van meest sexy vrouw, tot best dressed vrouw en Miss Bundesliga, is Sylvie nu ‘Famous Mama Van Het Jaar’. Zelf zegt Sylvie hierover: “Ik vind dat zo te gek! Op de één of andere manier vergeten mensen dat ik in de basis de vrouw van Rafael ben, dat ik geen 23 ben maar 32 en dat,  naast alles wat ik doe, ik toch vooral ook de mama van Damián ben. Dankzij Raf en Damián heb ik me er het afgelopen jaar zo doorheen kunnen slepen. Damián is de enige persoon die me nooit als zieke heeft gezien. Voor hem ben ik gewoon mama.” In MAMA vertelt Sylvie verder openhartig over haar jeugd, haar persoonlijkheid, haar ziekte, haar carrière en natuurlijk het moederschap.

Naast de Famous Mama, heeft MAMA ook prijzen uitgereikt in de categorieën: Business Mama, Heldin Mama, Inspirerende Mama, Eco Mama en Fashion Mama. Laatstgenoemde prijs ging naar Marlies Dekkers die het moederschap feilloos weet te combineren met een eigen creatieve en sexy kledingstijl. Andere genomineerden waren: Birgit Schuurman, Caro Lensen en Leontine Borsato. Nieuw dit jaar was de categorie ‘Papa Van het Jaar’. Deze prijs werd uitgereikt aan Dinand Woesthoff die bewijst dat rock en vaderschap prima samen kunnen gaan.

Alle winnaressen en de winnaar komen uitgebreid met hun verhaal aan bod in het meinummer van MAMA dat vanaf 15 april in de winkel ligt.

Lees ook:Bridget Maasland is Mama van het Jaar
Lees ook:Isa Hoes is ‘Mama of the Year’
Lees ook:Sylvie van der Vaart-Meis wint Duitse televisieprijs
Lees ook:Sylvie van der Vaart wil een baby
Lees ook:Linda de Mol is Omroepvrouw van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>