Jan Smit vliegt wel ondanks aswolk

Op het moment dat het luchtruim in Nederland was gesloten door de aswolk, maakten drie fans van Jan Smit samen met hun idool een helikoptervlucht boven Volendam. Zij wonnen de hoofdprijs in een door C&A en 100%NL Magazine georganiseerde fotowedstrijd.

Eind vorig jaar schreef C&A een fotowedstrijd uit waarbij men de leukste foto – met daarop een boxershort uit de J-Style underwear collectie – kon inzenden om kans te maken op diverse prijzen. De actie werd gecommuniceerd in het 100%NL Magazine. Uit de honderden foto’s die werden ingezonden, ging de hoofdprijs uiteindelijk naar Rein Wijsbeek (65) uit Groningen. Hij en zijn vrouw Aly hadden nog nooit eerder gevlogen en de helikoptervlucht was voor hen dan ook een unieke belevenis.

Rein Wijsbeek:  “Het was een fantastische dag die we nooit meer zullen vergeten. Mede dankzij Jan die echt alle tijd voor ons nam”. Ook hun kleindochter Stephanie (25) die de foto via e-mail had verzonden, mocht mee in de helikopter met Jan. Jan Smit: “Het was een heel bijzondere ervaring om met mensen die nog nooit eerder hadden gevlogen zoiets mee te maken.”

Lees ook:Jan Smit sexy in boxer in de Abri
Lees ook:Anne Hathaway op de cover van GQ Magazine
Lees ook:Kerst met… Jan Smit
Lees ook:Ruzie om een Riva
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>