Yvon Jaspers en Frans Bauer de ‘Aardigste Bekende Nederlanders’

Yvon Jaspers en Frans Bauer zijn door het Nederlandse publiek verkozen tot Aardigste Bekende Nederlanders. In het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ van Radio 538 hebben zij vanochtend de Friendly MIND Award ontvangen uit handen van Humberto Tan. De verkiezing is onderdeel van de SIRE-campagne Aardige Mensen.
Ivo Roefs van SIRE: “In januari zijn we gestart met de campagne “Aardige Mensen” waarop we veel reacties krijgen. Over het algemeen zijn die leuk en positief. Mensen vinden het goed dat er aandacht komt voor aardigheid, het lijkt of we dat een beetje verleerd zijn en dat is jammer. Voor ons was dit de aanleiding om nu ook deze verkiezing te organiseren in samenwerking met MIND Magazine. We hebben het Nederlands publiek betrokken door de vraag voor te leggen wie van de Bekende Nederlanders zij het aardigst vinden”.

In opdracht van SIRE en MIND Magazine heeft onderzoeksbureau Trendbox aan een representatieve steekproef uit de Nederlandse bevolking de vraag voorgelegd welke Bekende Nederlanders zij als meest aardige zien (m/v). Bij de mannen kwam zanger Frans Bauer als winnaar uit de bus, bij de vrouwen KRO-presentatrice Yvon Jaspers.

Frans Bauer, winnaar: “Ik voel me erg vereerd met de titel de aardigste bekende Nederlander en dat terwijl ik gewoon mezelf ben”. Winnares bij de vrouwen, Yvon Jaspers: “Ik ben heel erg vereerd met deze Award. Ik vond de campagne echt super! Laten we met z’n allen het leven een stukje leuker maken door gewoon aardig te zijn. Ook en misschien wel juist, gewoon op straat naar vreemden. Het grappige is natuurlijk wel dat mijn vrienden en familie roepen dat ik helemaal niet zo aardig ben! Waarop ik natuurlijk zeg dat het nu wetenschappelijk bewezen is en dat ik verder niks meer over wil horen, haha!”

Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!
Lees ook:Miljonair verbrandt haar Yvon Jaspers
Lees ook:Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd
Lees ook:Oom Frans Bauer pleegt zelfmoord
Lees ook:Tante Frans Bauer vermoord!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Yvon Jaspers en Frans Bauer de ‘Aardigste Bekende Nederlanders’

  1. Pingback: Tweets die vermelden Yvon Jaspers en Frans Bauer de ‘Aardigste Bekende Nederlanders’ | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>