Kanye’s crib is te koop

Kanye West heeft een van zijn huizen in de verkoop gezet. Het huis ligt in de bekende Hollywood Hills  en moet bijna vier miljoen dollar kosten. Maar daarvoor krijg je ook wel een schitterende woning met fabulous view.

Het huis is ingericht door Amber Rose, de vriendin van Kanye, en heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, twee gigantische walk-in-closets, twee keukens, een bioscoop en een zwembad. Kanye kocht het huis in 2003 $1.750.000. Hij heeft nog een huis aan de east coast en een pied a terre in New York. Wij zijn vooral dol op het aquarium bij het bad. Zie alle foto’s van het huis dat hij verkoopt hier.

Lees ook:Grootste huis van de VS staat te koop
Lees ook:Het huis van Jerry Seinfeld wat Rihanna bezichtigde
Lees ook:Het huis dat Michael Jackson huurde voor 100.000 dollar
Lees ook:Huis Aaron Spelling te koop voor 150 miljoen!
Lees ook:In dit huis woonde John Lennon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>