Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?

Showbizzland is in rep en roer. Jan Smit meldde zojuist op zijn Twitter: “Feest in huize Smit! Als alles goed gaat word ik eind november papa!” Een grap of serieus? Is Liza Plat, de vriendin van Jan Smit, zwanger? Liza heeft al een kindje uit een eerdere relatie, dochtertje Fem. Vorig jaar waren er ook al geruchten dat Liza zwanger zou zijn. Mocht het nieuws waar zijn, dan zou Liza nu drie maanden zwanger moeten zijn.

Op Twitter wordt de zanger uitgebreid gefeliciteerd. Zo feliciteren onder meer Ruud de Wild, Rene Shuman en Miss Montreal  hem met dit heuglijke nieuws. Wij wachten nog even op de officiele bevestiging. Al is het afvragen of deze zal komen, want Jan heeft besloten geen uitspraken meer te doen over zijn privéleven. Waarschijnlijk wilde hij dit nieuws toch delen met zijn fans.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen gingen in mei 2009 officieel uit elkaar. Sindsdien is er heel wat gebeurd. Yolanthe gaat in juli trouwen met Wesley Sneijder en Jan Smit wordt dus papa van zijn vriendin Liza…

Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Jan Smit is papa geworden van een meisje!
Lees ook:Jan Smit heeft Liza ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!
Lees ook:Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?

 1. Pingback: Jan Smit: Ik word eind november papa | Nlpop

 2. Pingback: Tweets die vermelden Jan Smit’s vriendin Liza zwanger? | Glamour -- Topsy.com

 3. Pingback: BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader! | Glamour

 4. vanessa

  Het is al bevestigd door zus Monique, die op Hyves zet dat ze wederom tante wordt ! Jan wordt daar ook al gefeliciteerd door iedereen, dus het is echt waar : Jan wordt echt vader ! Erg leuk voor ze.

    /   Reply  / 
 5. Tineke

  Ja leuk he Vanessa? Een vrouw van je beste vriend afpakken en dan vader over diens dochtertje spelen en tot slot van rekening ook nog een broertje of zusje erbij maken.

    /   Reply  / 
  1. vanessa

   Sinds wanneer is de ex van Liza Jan’s beste vriend ? En hoezo “speelt hij vadertje” over de dochter van zijn vriendin ? Het is toch niet meer dan logisch dat hij er ook voor haar is, lijkt me voor dat meisje alleen maar heel erg fijn. Een vader heeft ze al hoor ! En hoezo doen ze er een broertje of zusje “tot slot van rekening een kind bij maken” ? Mag dat meisje geen broertje of zusje krijgen ofzo ? Omdat ze een andere vader heeft soms ? Goh, zal ik mijn zoontjes ook eens vertellen later !!!! Sorry hoor, maar er zijn ergere problemen op de wereld. Een crackverslaafde moeder, een vader die zijn kinderen mishandelt, of wat dacht je van helemaal géén vader en/of moeder hebben ? Mijn hemel, wees gewoon blij voor die 2 jonge mensen dat dit wonder ze gegeven is in plaats van die kinderachtige reacties.

     /   Reply  / 
 6. peter

  Eerst maar even wachten tot er na de geboorte een vaderschapstest gedaan is dan weten we pas zeker of jante de vader is. Iedereen hier in volendam weet tenslotte dat ze niet alleen met hem naar bed geweest is het laatste half jaar.
  En jantje hoeft ook geen uitlatingen te doen over zijn priveleven want dat doen zijn moeder en zuster wel voor hem.

    /   Reply  / 
 7. Anneke

  Een kind krijgt een kind. Jan twittert dat hij vader wordt. Uhhhhh, Lisa heeft daar geen deel aan. Volgens mij ben je nog steeds samen zwanger. En Jan zal nooit papa worden van Femke. Jan, Femke heeft al een vader hoor. Trap haar eigen vader niet nogeens na.

    /   Reply  / 
  1. vanessa

   samen zwanger ? dan heb je niet goed opgelet bij biologie hoor. Sorry, maar daar hoefde ik bij mijn man niet mee aan te komen met dat “samen zwanger zijn” haha.

     /   Reply  / 
 8. chantal neuteboom

  he jan lisa
  feliciteerd ik zag het op show nieuws
  hoe ver is ze al
  wanneer komen de eerste baby setjes bij cna
  feliciteerd ook je moeder en schoonmoeder van mijn

  gr chantal
  uit leiden

    /   Reply  / 
 9. Cheyenne

  Jan Smit wordt dus papa van zijn vriendin Liza… ??
  Lekker Nederlands ;)

    /   Reply  / 
 10. Pingback: Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>