‘Emile Ratelband pleegt aanslag op Binnenhof’

Zakenman en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is maandagmorgen gearresteerd nadat hij een radiografisch bestuurd vliegtuigje tegen één van de torentjes van de Ridderzaal op het Binnenhof liet crashen. Een deel van het vliegtuigje bleef  het torentje hangen. Het was echter geen serieuze aanslag, maar een ludieke actie ter promotie van zijn boek.

Ratelband wilde met deze actie zijn nieuwe boek ‘ Nederland in de war’ promoten. Op de website van De Telegraaf valt te lezen: “Om half tien vanochtend steeg het vliegtuigje, dat 0,4 liter metanol aan boord had voor de aandrijving van een 5 cc Magnum tweetakt motor, op vanaf de bovenste verdieping van het Novotel Den Haag, dat tegenover de ingang van het Binnenhof is gelegen.”

Emile heeft zichzelf vanochtend aangegeven bij de politie. Ratelband had de illegale vliegactie in de afgelopen weken in het diepste geheim voorbereid. Hij had een ruimte in het Novotel afgehuurd, om zogenaamd een seminar te geven.

Lees ook:Emile Ratelband (60) weer vader!
Lees ook:Video: Emile Ratelband is woedend om rechtzaak
Lees ook:De Miljonair Vip-Night in foto’s
Lees ook:Ferrari niet op de AutoRAI
Lees ook:Trijntje Oosterhuis verhuurt appartement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>