HenkJan Smits nog zeker vier jaar bij SBS

Feest in huize Smits vandaag. De champagnefles kon open, want Henkjan Smits heeft zijn contract bij SBS 6 met vier jaar verlengd. Sinds maart 2007 is Henkjan aan de zender verbonden en ook de komende jaren zal hij te zien blijven bij SBS 6. HenkJan zal binnenkort weer te zien zijn als presentator van Het Beste Idee van Nederland en ook weer als juryvoorzitter van Popstars.
Henkjan Smits is presentator, talentscout en producent en maakte in 2002 zijn debuut als jurylid op de Nederlandse televisie. Sindsdien is hij in veel televisieprogramma’s te zien geweest. Bij SBS 6 was hij als juryvoorzitter verbonden aan So You Wanna Be a Popstar, Holland’s Got Talent en Popstars en presenteerde hij onder andere Word Ik Rijk?, Het Mooiste Pand van Nederland en Het Beste Idee van Nederland.

SBS 6 is verheugd over de contractverlenging van Henkjan Smits. “We zijn heel blij dat Henkjan de komende jaren bij SBS 6 te zien zal zijn. We kennen hem als een passievolle presentator en een vakkundige juryvoorzitter. We hopen de komende tijd nog veel mooie projecten samen te doen.”, laat zendermanager Pascal van Meerten weten

Henkjan is uiteraard heel gelukkig met het verlengen van zijn contract: “Het voelt heel goed dat SBS mij, in deze tijd van onzekerheid in de tv-branche, het vertrouwen geeft om de komende vier jaar onze, zeer plezierige, samenwerking voort te zetten. Ik heb me de afgelopen drie jaar, onder de vlag van SBS, enorm kunnen ontwikkelen. Binnen deze inspirerende club kan ik mijn creativiteit volledig kwijt en krijg ik steeds nieuwe uitdagingen. Ik zal me de komende jaren dan ook weer voor 100% inzetten.”

Voor meer tv-nieuws kun je kijken bij onze collega van Zappen.blog.nl

Foto: Elvin Boer / SBS

Lees ook:HenkJan Smits heeft prostaatkanker
Lees ook:Wie is het Mystery Popstars duo?
Lees ook:Mystery Popstar rood is Sharon Kips
Lees ook:Jensen keert terug op TV
Lees ook:Beroemd zijn… is toch ook niet alles?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>