‘Lange Frans en Daniëlle uit elkaar’

Relatieproblemen voor rapper Lange Frans en zijn Daniëlle. Het stel zou volgens Shownieuws (tijdelijk) uit elkaar zijn. In mei ging het stel al zakelijk uit elkaar, maar nu lijkt het er op dat ook hun privérelatie gestrand is. De twee wonen voorlopig niet meer samen om te bekijken hoe ze nu verder gaan, samen of alleen.

De relatieproblemen zouden ook te maken hebben met financiële problemen van het stel. Er stond een executieveiling op stapel door de belastingdienst, maar dit zou inmiddels alweer teruggedraaid zijn. Frans Frederiks, zoals Lange Frans in het echte leven heet, werd door zijn manager opgelicht en raakte zo duizenden euro’s kwijt.

Daniëlle laat op Twitter weten dat ook ‘Baas B’ Bart Zeilstra en de broer van Frans, Thijs Frederiks, hem belazerd zouden hebben. Ze tweet Waarom zijn sommige mensen zo dom?! Dat ze hun eigen gezin laten stikken, voor het zooitje wat hem mee trekt de afgrond in..” Ze besluit met Ik wil kunnen genieten van mijn zoon Willem, daar steek ik liever al mijn tijd en energie in en mijn eigen bedrijf Be Fabulous, No Nonsense!”

Het stel trouwde twee jaar geleden en in augustus 2008 werd hun zoontje Willem geboren. Onlangs poseerde Daniëlle nog sexy voor het blad Panorama.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Jeroen van der Boom en Dani gaan trouwen
Lees ook:Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter
Lees ook:Willem Holleeder de muziek in

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Lange Frans en Daniëlle uit elkaar’

 1. Pingback: BN’ers in ‘Expeditie Robinson’ | Glamour

 2. rene

  shandalig wat een idiote stelletje die danielle spoort al helmaal niet

    /   Reply  / 
 3. rene

  danielle heeft last van stemmingwisselingen heef echt hulp nodig

    /   Reply  / 
 4. Tamara

  Ach tut tut, het is gewoon de Rap cultuur hoor!
  Een beetje met je snelle auto vol drama naar je vijand rijden, met een doorgeladen pistool, want ze had tenslotte al een paar schietlessen gehad! Dat doen ze in Amerika ook, niets bijzonders. Maar ja dan gelijk gearresteerd te worden en de hele week in alle beperkingen in een cel te zitten, zo zielig voor daantje, dat had zij natuurlijk niet verwacht! Kilo’s was zij afgevallen van de stress, dat gaat je niet in je koude kleren zitten! Dat doet ze vast niet nog een keertje. Is toch jammer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>