Ex-vriendin vond Joran van der Sloot ‘romantisch’

Een heel andere kijk op Joran van der Sloot. Wat is er met hem gebeurd sinds 2003? Want toen had hij een relatie met Melody Granadillo. Hij was haar eerste echte liefde. Zij vond hem lief en charmant. En bovenal, erg romantisch…

In 2003 hadden Melody en Joran een relatie. “Hij was geweldig” zegt ze in een interview dat vandaag uitgezonden zal worden. “Hij was romantisch… we konden uren zitten en praten en keken elkaar graag in de ogen”. De inmiddels 23-jarige viel als een blok voor Van der Sloot. Ze waren beiden 15 a 16 jaar destijds en ontmoetten elkaar op een verjaardag in Aruba in 2003.

Granadillo heeft nog allerlei dingen bewaard uit de tijd van hun relatie, zoals foto’s, e-mails en een speciaal dagboek waarin ze alle details opschreef over hun liefdesrelatie. “We rommelden wat af samen” schreef ze over een van haar eerste seksuele contacten met Joran. “Hij wilde een lapdance. Ik deed het een beetje. Het was een geweldige nacht. Romantisch en grappig. Ik gaf hem ook een zuigzoen”.

Ondanks dat het jonge meisje smoorverliefd op hem was, zag ze ook zijn andere kant. Hij loog regelmatig zonder reden en ging meerdere malen vreemd. De twee hebben al die jaren nog een innig contact gehad. Ze hielden ook contact tijdens de onderzoeken naar de moord op Natalee Holloway en ze spraken elkaar vorige maand nog, voor de moord Stephany Flores op 30 mei.

Lees ook:Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews
Lees ook:De moeder van Joran van der Sloot spreekt
Lees ook:Joran van der Sloot weer verdacht van moord op meisje
Lees ook:Video: ‘Ik ben fan van Joran van der Sloot’
Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Ex-vriendin vond Joran van der Sloot ‘romantisch’

 1. Herna

  In 2003 was Joran 15 jaar!

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Joran heeft naar mijn mening weinig liefde gekend van zijn ouders en min of meer aan zijn lot over gelaten, hij woonde immers in een paradijs wat kon daar nou mis gaan. Joran dacht op die leeftijd zoals wij allen hebben gedacht vrijheid blijheid.

  Een fout waar dan ook op de wereld is zo gemaakt wat je verdere leven kan gaan beïnvloeden. Ik ben van mening dat de ouders van joran in het verleden Joran hebben verwaarloosd en het resultaat door zijn vrijheid een eigen leven is gaan leiden Het is te triest voor woorden, maar ik vind dat de MOEDER joran ook maar eens onder de loep mag worden genomen. Je hoort weinig of niets over zijn fam.
  In en In triest. Ik ben het niet eens met het gerechtelijk onderzoek in Peru, eerst maar eens keiharde bewijzen .

  Verder vind ik dat menig Nederlander snel klaar staat met vaak asociale uitspraak en verwensingen. Zij zijn dan geen slag beter.Schrijf dan maar niks, want je kunt op het internet alle verwensingen lezen die je wil.Wat mij aangaat mag Joran naar een Hollandische gevangenis . Want late we toch blij zijn dat ons Nederland nog niet zo corrupt is als het land waar hij nu zit.

    /   Reply  / 
 3. tyche

  Helaas is holland corupter als waar hij nu zit;en was dat niet zo .dan zat hij daar niet.En was dit meisje niet vermoord.zat hij allang en breed op Auruba in een cel; of dwangbehandeling.

    /   Reply  / 
 4. Bas

  Volgens Joran’s moeder is Joran getraumatiseerd door iets uit zijn jeugd. Wellicht had zijn moeder z’n rammelaar uit de wieg genomen toen hij in zijn broekje poepte en heeft Joran dit tot op heden nog niet verwerkt. Wel vreemd dat dit zogenaamde vriendinnetje nooit iets gemerkt heeft.
  Arme Joran, ik hoop dat de rechter begrip heeft voor zijn daden en de weggenomen rammelaar als een verzachtende omstandigheid ziet.

    /   Reply  / 
 5. joland

  Opsluiten van Joran in Peru is prima
  een andere optie is vrijlaten, dan weet er vast wel iemand raad met hem.
  Opsluiten in een Nederlandse gevangenis is pure luxe, dus niet aan hem te besteden.
  En wat erg als je zo’n monster op de wereld hebt gezet.

    /   Reply  / 
 6. Pingback: World Travel Tours » Joran Van der Sloot: How he’s spent the last five years

 7. Dina

  Al die idiote verwensingen; je zult maar 1 van de slachtoffers zijn, of hun ouders; MAARRR; de moeder van Joran; zij moet welhaast in een hel leven;en niemand zet met opzet zon kind op de wereld!!Wat er is misgegaan,waardoor heeft Joran die psychische problemen;dat weten we niet.al dat suggereren,… tis intriest.En wat je ook gedaan hebt; (helaas voor sommigen van jullie;iedereen heeft recht op een advocaat/een eerlijk proces, en het moet NIET mogelijk zijn dat je in een gevangenis de kans loopt verkracht te worden/of vermoord, door een andere crimineel. wat Nederland betreft; Ik weet zeker dat er meer mensen in de gevangenis thuis horen, dan die er nu zitten, en andersom!!!!!met le fouten die “ons “fijne rechtssysteem maakt.

    /   Reply  / 
 8. John

  Niet om het en of ander, maar Joran is nu eenmaal niet de volle 100% en heeft zware misdaden begaan.
  Waarom naar Nederland halen?
  Hij heeft in Peru en op Aruba misdaden begaan en zal daar ook zijn straf uit moeten zitten.
  Uitleveren??
  Ja, nadat hij zijn straf van minimaal 35 jaar in Peru heeft uitgezeten mogen ze hem van mij uitleveren aan Aruba, op voorwaarde dat hij daar nogmaals veroordeeld word voor de moord op Natalee Holloway en op Aruba daar zijn (nieuwe) straf voor moord gaat uitzitten.
  Dit soort psychopatische moordenaars horen niet vrij rond te lopen.

  Een gevangenisstraf is ook niet ideaal want dan kost het de maatschappij geld.
  De doodstraf zou humaner zijn maar dat is nu net iets wat hij niet verdient.
  Laat hem maar voelen wat hij gedaan heeft.
  Inderdaad is het zowat levenslang wat hij kan krijgen, maar de nabestaanden van de slachtoffers hebben dat ook.
  Nee hoor, geen pardon, veroordelen en zonder voorkeursbehandeling tussen de andere gedetineerden in Peru vast zetten.

    /   Reply  / 
 9. Whatever

  @Henk:

  Alsjeblieft.. Sorry, maar ik verzoek u vriendelijk uw “Joran heeft te weinig liefde gekend” verhaal te steken waar de zon niet schijnt.
  Voor elke Joran zijn er 10000 andere jongeren die een zwaarder leven hebben meegemaakt en ervoor GEKOZEN hebben te GEVEN om ANDERE MENSEN.

  Dat Joran dat niet heeft gedaan is de verdienste van Joran alleen.

  Als het aan u ligt moet het concept “vrije wil” blijkbaar worden afgeschaft en vervangen worden door het concept “iedereen die iets verkeerd doet doet dat omwille van een of ander duister onverwerkt jeugdtrauma”.

    /   Reply  / 
 10. John

  Men zal in Nederland wel weer zeggen dat hij een slechte jeugd gehad heeft, weinig liefde gekend heeft en ga zo maar door.
  Zelf heb ik helaas ook geen jeugd gehad en was noodgedwongen op mijn 17de het huis al uit.
  Toch ben ik geen crimineel geworden zoals deze psychopaat, integendeel!!
  Zoals Dina reageerd krijg ik een beetje het gevoel dat ze hem op een zekere manier de hand boven het hoofd wil houden.

  Dat hij het niet fijn vind in de gevangenis in Peru is dan jammer.
  Het is zijn eigen keus geweest om te moorden en te vluchten.
  Iedereen komt wel eens in een situatie dat men in alle staten is maar om dan gelijk te moorden??

  Nee, laat hem eerst in Peru en na het uitzitten van zijn straf aldaar in Aruba zijn straf voor de andere moord uitzitten.

  Ik kan me dan ook volledig aansluiten bij de gedachte van joland.

    /   Reply  / 
 11. Pingback: Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews | Glamour

 12. Luc

  Ik word doodziek van het gefilisofeer of en waarom die klootzak iets heeft gedaan.
  Hij vermoord meisjes, punt uit. Als je dat in Peru doet, word je daar berecht. Dat we geen uitleveringsverdrag hebben komt juist door onze distantie van zo’n land.
  Laat die eikel daar maar verrotten in zijn cel. Van mij mag je hem in de fik steken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>