Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!

Nog meer babynieuws uit Volendam. Na Jan Smit blijkt nu ook Nick Schilder van het duo Nick & Simon papa te worden. Nick meldde dit zojuist zelf op Twitter met de mededeling: “Feest in huize Schilder! Als alles goed gaat word ik eind januari papa! Gr. Nick” Exact dezelfde mededeling deed Jan Smit vorige maand.

Zijn vriendin Kirsten Hofstee zou dus drie maanden zwanger moeten zijn. Nick en Kirsten hebben al vijf jaar een relatie. Jan Smit meldde vorige maand dat hij vader zou worden op Twitter. Zijn vriendin Liza is eind november uitgerekend.

Lees ook:Nick Schilder voor de tweede keer vader
Lees ook:Nick Schilder vader geworden van zoontje Julian
Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?
Lees ook:Meisje voor Nick Schilder
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!

 1. Martha

  Als ‘t gebeurt dat gebeurt ‘t ook met bosjes of niet.. jeetje!
  Maar hartstikke leuk voor ze! Weer een feestje (:

    /   Reply  / 
 2. cxz

  fsdgv

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>