Brigitte Nijman getrouwd!

foto: Angel Mulder

Zangeres en musicalster Brigitte Nijman (39) is afgelopen zaterdag getrouwd. Ze gaf haar ja-woord in besloten kring aan Robert Veuger, waar ze sinds een maand of zeven stapelgek op is.

Brigitte werd begin deze maand gevraagd door Robert. Het stel dat onlangs een woning kocht in het Amsterdamse IJburg besloot al snel in het huwelijksbootje te stappen. De schitterende trouwjurk zochten ze samen uit. Haar dierbare collega’s Joke de Kruijff, Laura Vlasblom, Tony Neef en Rolf Koster waren bij het huwelijk aanwezig. Tony en Rolf zongen samen Een hart, een ziel uit West Side Story en Joke zong een speciaal geschreven versie van Inspiratie. Tom Sebastian zorgde ervoor dat Brigitte er tiptop uitzag. Onderstaand de foto die Brigitte op haar Facebook plaatste.

Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Dochtertje voor Tooske en Bastiaan Ragas
Lees ook:Robert ten Brink gooit Brigitte, Sanne en Annemarie achter de tralies
Lees ook:Tooske Ragas is zwanger!
Lees ook:Woody Harrelson getrouwd op Hawaii

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>