Het huwelijk van Kim Feenstra, de foto’s!

Zoals we jullie begin deze week al wisten te melden trad woensdagmiddag 21 juli model Kim Feenstra in het huwelijk met Michael Mendoza. In vergelijking met het overweldigende huwelijk van Yolanthe en Wesley was deze bruiloft vooral traditioneel en bescheiden gehouden…

Kim en Michael, die eigenlijk Michael Piergolam-Bouterse heet, traden in het huwelijk in De Duif aan de Prinsengracht in Amsterdam, waarna er een spetterend feest werd gehouden in de Supperclub. Op deze plek leerden Michael en Kim elkaar een jaar geleden kennen. Een van de sprekers de kerk was de Indische vader van Kim. Sinds een jaar is hij weer in het leven van Kim en vond haar via Hyves weer terug. ‘Kim eiste dat haar vader een toespraak hield’, aldus haar vader in de toespraak.

Het thema van de bruiloft was James Bond. Een ieder gaf daar zijn eigen draai aan. De meeste heren kwamen “gewoon in pak”, maar stylist Bastiaan van Schaik wist op te vallen met een blauwe korte broek en dito schoenen. Verder waren onder meer ook Thijs Willekes, Jette van der Meij, Kim Kötter en model Sylvia Geersen (in een felgroene jurk) aanwezig. Monique Collignon ontwierp de klassieke jurk van de bruid. Zie een impressie van de bruiloft in foto’s hieronder…

Foto’s: Peter Pijlman

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Kim Feenstra trouwt woensdag met dj Michael Mendoza
Lees ook:Joan Franka’s jurk voor het songfestival is blauw (zie video!)
Lees ook:Jerry Hall opent met dochter Lizzy de Harrods Sale
Lees ook:Boris Becker en bruid beiden in pak getrouwd! (zie foto’s)
Lees ook:Maxima schittert op huwelijk Prins Nikolaos

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het huwelijk van Kim Feenstra, de foto’s!

 1. Pingback: GoodTimes – Entertainment Magazine » Huwelijk Kim Feenstra en Michael Mendoza

 2. Robine

  Wel leuk dat zei hun huwelijk openbaar maken en het iedereen er een soort van deel van uitmaken! alleen jammer van haar trouwjurk, vind het meer op een stuk oud gordijn lijken dan een mooi en stijlvol trouwjurk! sorry maar zeker erg leuk voor ze!!

    /   Reply  / 
 3. Suzie

  Ik vind de jurk juist prachtig, hij is eenvoudig van vorm, maar door de bewerkte stof juist helemaal niet eenvoudig. Hij heeft een mooie vintage uitstraling, daar hou ik van. Ze zien er heel gelukkig uit

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Robbie Williams verkocht trouwfoto’s aan HELLO | Glamour

 5. Pingback: De Glamourblog.nl hoogtepunten van 2010 | Glamour

 6. Ludiek

  Mooie outfit van Kim hoor!
  Alleen die zgn ÜBERSTYLIST jeetje mina, waar heeft hij die titel opgelopen?

    /   Reply  / 
 7. Joepie

  die Sebastiaan ….

  nee, sorry hoor maar u hebt uzelf echt belachelijk gemaakt :D
  idd, hoe komt u aan deze titel….??????

  Kim ziet er altijd prachtig en mooi uit, leuke meid!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>