Jan Smit niet op huwelijkslokatie Yolanthe en Wesley geweest

Ai, Jan Smit en zijn manager zijn not amused. Telegraaf meldde deze week op hun Privé-pagina dat Jan Smit eerder dit jaar bij de huwelijkslokatie van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen in Toscane is wezen kijken. Dit blijkt complete onzin.

Volgens Wilma Nanninga van Telegraaf zou Jan de bruidssuite hebben bekeken. In een reactie laat Jaap Buijs weten: “Dit verhaal is absolute onzin, Jan is helemaal niet in Italie geweest. En al zou hij er wel zijn geweest, dan gaat hij toch niet naar deze locatie toe. Het is ruim een jaar geleden dat het stel uit elkaar is gegaan. Het zou erg gek zijn als Jan wil weten hoe de bruidssuite van zijn ex vriendin eruit ziet. Jan heeft dit achter zich gelaten, hij heeft een nieuw leven. Niet alleen het feit dat het verhaal absolute onzin is,  Wilma Nanninga zet Jan met dit verhaal bewust voor schut. En dat is niet de eerste keer.”

Volendam Music, het management van Jan Smit, bekijkt op dit moment welke stappen ze tegen Wilma Nanninga zullen ondernemen.

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:BN’ers boos over ‘outen’ Everon Jackson Hooi door Wilma Nanninga
Lees ook:Johnny de Mol slaat fotomodel aan de haak
Lees ook:Fleur Minjon ontkent alles!
Lees ook:Ton van Royen ontkent affaire Portugese vrouw
Lees ook:Toppers manager reageert op gerucht Gordon en Joling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit niet op huwelijkslokatie Yolanthe en Wesley geweest

  1. Robine

    Wat een achtelijk idee ook om maar te denken dat Jan Smit Naar dat Wijf haar bruiloft zou gaan na alles wat ze hem heeft geflikt! deze mens is een geld wolf en duurd niet lang dat zet ze wesley ook aan de dijk voor een vent met iets meer geld dan wesley! zou ze dan ook alles meenemen wat hij in huis heeft staan??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>