Villa Marilyn Monroe te koop

De villa van Hollywoodlegende Marilyn Monroe staat te koop. Marilyn Monroe woonde het laatste half jaar van haar leven in de villa en overleed, inmiddels alweer bijna 48 jaar geleden, ook in deze bijzondere villa.

De Hollywoodlegende overleed op 5 augustus 1962 op 36-jarige leeftijd. Ze werd gevonden in de slaapkamer van deze villa. Ze had zelfmoord gepleegd. De villa staat momenteel voor 3.595.000 miljoen dollar te koop. Het huis staat op een flink stuk grond en heeft een mooi zwembad. Maar toch… wie wil in een huis wonen waar zo’n tragedie heeft plaatsgevonden…?

Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop
Lees ook:Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot
Lees ook:Christina Aguilera heeft problemen met verkopen huis
Lees ook:Oom Kate Middleton zet villa Ibiza te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>