Oom Frans Bauer pleegt zelfmoord

Tragisch nieuws voor Frans Bauer en zijn familie. Zijn oom Giel de Krom heeft zelfmoord gepleegd. De man zou zich hebben verhangen in de instelling waar hij behandeld werd vanwege zijn depressie.

De familie Bauer kreeg het de afgelopen maanden al zwaar te verduren toen Frans zijn oom eind maart zijn vrouw Doortje om het leven bracht in hun woning op het woonwagenkamp in Fijnaart. De twee wilden naar verluidt samen uit het leven stappen. Oom Giel schoot tante Doortje dood, maar overleefde zelf zijn eigen zelfmoordpoging. Hij werd zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Sindsdien had de familie Bauer geen kontakt meer met oom Giel, die in een inrichting werd opgenomen. Nu heeft Giel de Krom dus weer een zelfmoordpoging ondernomen in deze inrichting. Deze keer wel met succes.

Frans Bauer is momenteel op vakantie in Gran Canaria. Of hij eerder terug komt voor de begrafenis is onduidelijk.

Lees ook:Oom Frans Bauer niet verdacht van moord
Lees ook:Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd
Lees ook:Tante Frans Bauer vermoord!
Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!
Lees ook:Frans Bauer definitief geen Topper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>