Robbie Williams verkocht trouwfoto’s aan HELLO

Robbie Williams wilde zijn huwelijk ‘stilletjes’ en ‘klein’ houden, maar verkocht toch de exclusieve rechten van de foto’s aan HELLO! Het blad, dat sinds gisteren in de winkels ligt, heeft de exclusieve trouwfoto’s en een interview met de newly weds

Zaterdag trouwde Robbie met Ayda Field in Beverly Hills. De pers kreeg lucht van de huwelijksvoltrekking in zijn woning in Beverly Hills, maar deze lokatie werd goed afgeschermd, zodat de fotografen slechts een aantal vage snapshots konden maken. De gelukkige, die wel de foto’s exclusief mocht tonen was het blad HELLO! Maar liefst 35 pagina’s besteed het blad aan het huwelijk. Dat zal een aardig centje voor Williams opgeleverd hebben.

Het was volgens het blad een traditioneel huwelijk, waarbij de acht (!) honden van het stel de bruidsmeisjes waren. Er waren maar zestig gasten aanwezig op het feest, dat volgens de uitnodiging een James Bond thema had. (Grappig genoeg was dit ook bij het huwelijk van Kim Feenstra het geval. Een nieuwe hype?) Pas op het feest zelf werd duidelijk dat het om het huwelijk van Robbie en Ayda ging. Robbie zong tijdens de ceremonie zijn hit ‘Angels’ voor Ayda. De bruid droeg een jurk van Monique Lhuillier. Robbie is dolgelukkig en laat weten dat Ayda hem een beter mens heeft gemaakt: “She makes me want to be a better person. And in the process I have become a better person.”

Het hele interview en de foto’s zijn te zien in HELLO! Magazine.

Foto: HELLO

Lees ook:Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)
Lees ook:Beelden huwelijk Robbie Williams in video ‘Soul Transmission’ (zie video)
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Robbie Williams wordt vader!
Lees ook:Robbie Williams in Melkweg Amsterdam, de eerste beelden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>