Reallife soap voor Sylvia Geersen

Hier kijken wij nu echt naar uit! Vanmiddag presenteerde RTL hun nieuwe programma’s voor 2010 en een van deze programma’s is Sylvia’ Secret, een reallife soap rond model Sylvia Geersen. Wij kregen een kleine preview en dat smaakt naar meer…

Voor wie zijn geheugen even op moet frissen: Sylvia werd werd tweede in het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. In de soap probeert ze model te worden voor het wereldberoemde merk Victoria’s Secret, waar onder andere ook onze Nederlandse Doutzen Kroes model voor staat.

Met haar Rotterdamse accent, haar soms ietwat dommige, maar ‘oh zo droge opmerkingen’ en haar looks denken wij dat Sylvia komend najaar wel eens de kijkers op haar hand zou kunnen krijgen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de belevenissen van deze superbabe. De serie wordt overigens geproduceerd door Gordon, die ook de reallifesoap van Christina Curry, Josh Veldhuizen en hun vriendinnen gaat produceren.

Voor meer over de perspresentatie, kijk op de website van onze collega’s zappen.blog.nl

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:‘Model Sylvia Geersen in afkickkliniek’
Lees ook:Wesley krijgt reallife soap
Lees ook:Sylvia Geersen vecht tegen haar verslaving in reality-soap
Lees ook:Sylvia Geersen had iets met Badr Hari

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reallife soap voor Sylvia Geersen

 1. Jess

  Wanneer komt dit op de buis?

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Er is nog geen exacte datum bekend gemaakt. In ieder geval “dit najaar”.

     /   Reply  / 
 2. Pingback: ‘Sylvia Geersen in afkickkliniek’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>