Dewi alsnog in Playboy

Dewi Pechler zal alsnog in de Playboy komen te staan. De publicatie van haar fotoshoot ging eerder dit jaar niet door omdat het materiaal vroegtijdig was uitgelekt na diefstal uit de computer van de zangeres. Playboy en Dewi hebben nu besloten toch over te gaan tot publicatie in het magazine en online.

“Het is treurig te constateren dat het politieonderzoek geen dader heeft opgeleverd en hiermee een uniek nieuw online concept – waarbij een naakte BN’er door het kopen van pixels onthuld zou worden – in rook opging,” zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk. “Maar eigenlijk waren we het er met z’n allen vrij snel over eens dat we Nederland deze prachtige shoot niet wilden onthouden. In komend nummer en online presenteren wij dan ook vol trots de foto’s.”

Dewi: “Ik ben erg blij dat Playboy toch heeft besloten mijn shoot te publiceren. En dat ook nog eens op de dag dat ik jarig ben!”

Vanaf vandaag is al  het eerste exclusieve materiaal van Dewi – foto’s én video’s – gratis en eenvoudig in HD te bewonderen via www.playboy.nl
Op de verjaardag van de zangeres, 9 september, zal zowel het nieuwste nummer van Playboy als Dewi’s nieuwe single ‘Sour’ geheel in stijl worden gepresenteerd in Club Panama in Amsterdam. Alle belevenissen van Dewi kun je hier op Glamourblog.nl lezen in Dewi’s Diary.

Lees ook:Playboy heeft publicatie naaktreportage Dewi afgeblazen!
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)
Lees ook:Dewi schittert op haar eigen feestje (zie foto’s en video!)
Lees ook:Dewi onthult Playboy foto’s!
Lees ook:Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dewi alsnog in Playboy

  1. mariska

    mooi dat het voor dewi toch nog goed komt met de foto’s! ze staat er prachtig op!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>