Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD

Het was vermakelijke televisie gisteren tijdens De Wereld Draait Door. De twee kemphanen Jort Kelder en Pieter Storms gingen flink tegen elkaar tekeer. Kelder noemde Storms zelfs een ‘golddigger’, doelend op zijn huwelijk met miljonaire Nina Brink. Na de uitzending escaleerde de boel naar verluidt flink…

Pieter Storms zou tafelheer Jort Kelder na de uitzending geslagen hebben. Kelder vertelt op de website 925.nl: “Ik liep direct na de slottune naar achteren op de vloer, om bij te praten met Dieuwke Wynia, de hoofdredactrice van DWDD. Al snel stiefelde Nina voorbij, en begon met een rood hoofd mij aan te spreken. ‘Jij bent een rat! Jij bent een rat! Jij bent een rat!’, siste ze woest. Waarna er nog wat andere observaties van de klein grote vrouw volgden. Ze vindt mij schizofreen“. Na de gezellige ‘nazit’ met Brink kwam Storms erbij. “Hij keek woest en probeerde mij met dat enorme fysiek te intimideren. Daarna gaf-ie mij drie ferme tikken op de wang. Mensen om mij heen schrokken en wilden ingrijpen, maar het deed geen pijn en ik was nauwelijks onder de indruk. Het is wel interessant dat de bodylanguage van het duo Storm-Vleeschdraager zo naadloos aansluit bij hun zakelijke- en juridische handelen. Intimidatie, dat is hun methode.”

Brink eist het ontslag van Kelder als tafelheer bij DWDD. Wordt vast vervolgd…

Zie de beelden van de uitzending hieronder.

Foto: Suit Supply

Lees ook:Nina Brink niet blij met biografie
Lees ook:Pieter Storms eist 2,5 miljoen euro
Lees ook:Nina, de onweerstaanbare opkomst van een power lady
Lees ook:Jort Kelder de lucht in!
Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD

 1. JJ

  Wat een stakker, die Storms. Hypocriete hond…. dat Breekijzer van hem was wel ontzettend journalistiek en absoluut niet sensatiebelust.

  #boteropjehoofd

    /   Reply  / 
 2. Suzan

  ‘Win dan eens een rechtzaak!’

  ROFLOL

    /   Reply  / 
 3. Suzan

  Hij heeft overigens wel een punt met zijn kritiek op het ‘off the record’ format van Jort. Maar hij trekt ALLES persoonlijk. Brrr. #korrelzout #neemjezelfnietzoserieus

    /   Reply  / 
 4. gerard

  Als dit het niveau is van DWDD dan mogen ze dit programma direct weg saneren.Het was schaamteloos wat er werd getoond.
  Zowel Keller als Storms zijn niet acceptabel op de TV.Tevens kan men zich afvragen wat voor bijdrage dit DWDD levert aan de samenleving.Als er gekort moet worden op de publieke omroep dan scoort dit programma bijzonder hoog.

    /   Reply  / 
 5. Leo

  Wat me vooral opviel was die Pieter Storms nog steeds niets heeft bijgeleerd. kan ook niet als je met zo iemand als die Nina Brink omgaat. Waar je mee omgaat wordt je mee besmet. Het was tv van het laagste allooi. Temeer omdat de presentator, ijdeltuitje van het zuiverste water, bleek wederom niet in staat om in te grijpen. Waar hij normaal elke gast constant onderbreekt was hij nu opvallend afwezig. En werd het een wansmakelijke vertoning van iemand met boter op het hoofd die discussieerde met iemand die het jennen tot vak heeft verheven. IK vond het stuitende tv.

    /   Reply  / 
 6. Gezond Verstand

  De beste illustratie van het thema “verloedering van de journalistiek” waren niet de gast en de tafelheer, maar de presentator van DWDD. Voor de zoveelste keer in successie greep Van Nieuwkerk niet in, maar verkoos hij de krantekoppen en de kijkcijfers boven journalistieke grondprincipes. De eeuwige man langs de zijlijn, de man zonder persoonlijk standpunt, nooit bereid om zijn eigen mening te geven of iets van zichzelf privé te laten zien, immer bevreesd voor eigen reputatieschade maar overlopend van kijkcijfergeilheid. Zo’n man hoort niet meer bij de publieke omroep thuis. Wellicht is voor Matthijs van Nieuwkerk een nieuwe toekomst weggelegd in het panel van RTL-Boulevard?

    /   Reply  / 
 7. Annemarie

  Ik heb de uitzending (nog) niet gezien maar ik moet al wel lachen om de hele vertoning! Ik vind Jort Kelder een vervelend mannetje en die Pieter Storms en zijn Nina Brink zijn een vervelend stel. Mensen verbazen zich over het feit dat de presentator niet ingreep toen de discussie de verkeerde kant uitging…nou ja, maar in heel Nederland is het toch ‘mode’om een ‘ik-stond-erbij-en-ik-keek- ernaar’ houding te hebben? Als je bij de kassa staat om iets af te rekenen in de supermarkt en iemand dringt voor dan kijkt de kassiere ook schaapachtig de andere kant uit. Er wordt niet eens ingegrepen als de klanten ruzie krijgen! Tsja, dat gebeurt wèl voor haar neus en zo’n meid zou best kunnen zeggen wie er eerst aan de beurt was toch? Maar nee…men kijkt liever de andere kant uit en laat de kiftende partijen het uitvechten. Slappe houding inderdaad. Ik denk dat het bij DWDD ook zo was, helaas. Dit land bestaat uit slappelingen, zowel in de politiek als in het gewone leven. Wat moet je nou van zo’n mentaliteit verwachten? Niks toch! Ieder voor zich en God voor ons allen…

    /   Reply  / 
 8. Annemarie

  Haha, heb ondertussen de uitzending bekeken :-)
  Ik vind dat zowel Jort als Pieter zichzelf graag horen praten en de mensen hùn waarheid proberen op te leggen. Pieter heeft wel een punt over Jort maar het probleem is wel dat hij heel hypocriet bezig is door Kelder op de vingers te tikken terwijl hij getrouwd is met een vrouw die het bedrijfsleven bedonderd heeft (voorheen viel hij corrupte bedrijven en de eigenaren in Breekijzer altijd aan en maakte hij die met de grond gelijk!!). Nu hij met zo’n onbetrouwbaar gedrocht als Nina Brink is getrouwd hoor je hem helemaal niet meer over de wantoestanden in het bedrijfsleven…maar hij heeft wel het lef om Jort Kelder op de vingers te tikken vanwege iets?!? Zo zie je maar weer; liefde maakt blind

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>