Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda

Een beetje glamourvrouw kan niet zonder agenda. Want naast je drukke zakelijke en sociale leven, heb je vaak ook nog een paar koters rondlopen. Hockeytraining, golfwedstrijden, zwemles, première tussendoor, partijtjes, interviewtje hier of daar… Hoe plan je dat allemaal in een normale agenda? Niet dus. Dat moet ook Pien van Lambaart gedacht hebben. De vrouw van musicalproducent Erwin van Lambaart bewijst dat ze meer is dan ‘de vrouw van’ en komt met de meest ideale agenda op de markt voor de druk bezette vrouw van tegenwoordig.

Het werd weer tijd voor een nieuwe agenda. Eentje voor mijzelf, maar ook met ruimte voor mijn gezin. Praktisch, vooral niet tuttig, met veel ruimte voor notities en een mooie buitenkant. Onvindbaar! De ideale agenda, míjn ideale agenda, was er gewoon niet. Moest ik weer een jaar lang concessies doen? Of zou ik er zelf een maken? Als echtgenote van theaterproducent Erwin van Lambaart, een functie waarin ook veel van mij wordt gevraagd, en moeder van 2 kinderen met eigen bezigheden is een ideale agenda een must. Ik besloot de stoute schoenen maar aan te trekken en zo is de eerste editie van Piens Planner nu een feit!” laat Pien weten.

Natuurlijk heb je tegenwoordig al best handige familie-agenda’s in de winkel liggen, maar deze is écht anders. Ten eerste de uitstraling al. Geen mutsige omslag met bloemetjes of beestjes, maar een luxe stevige grijze leren omslag met een ietwat zakelijke uitstraling, die opgefleurd wordt door een kleurrijke band om het geheel bij elkaar te houden. De leuke gekleurde bladzijdes en een roze leeslint maken de binnenzijde een vrolijk geheel.

Ook bij deze agenda voorin ruimte voor de persoonlijke gegevens, maar toch even anders dan anders. Zo is er bijvoorbeeld ook ruimte voor het telefoonnummer van de dierenarts en staat het nummer van de landelijke politie al voorgedrukt. Voor elk gezinslid (5 personen) is er een vakje voor nummers van bijvoorbeeld school, sportclub etc. en er is een vakje voor de gegevens van de oppas. Handig om zo bij de hand te hebben allemaal. Er is een vakantieoverzicht dat je zelf met vakjes in kunt kleuren, zodat je in een oogopslag kunt zien wanneer de vakanties en vrije dagen zijn. Superhandig voor de shopaholics is een overzicht met Internationale kledingmaten. Ideaal als je online wilt shoppen bij buitenlandse webshops.

Maar dan de agenda zelf… Super! Het vakje voor de agenda-eigenaar is groter, dus daar kan extra veel info opgeschreven worden. Daarnaast zijn er per dag nog vijf vakjes voor overige gezinsleden om afspraken bij te houden. Na elke paar weken volgen een aantal bladen voor notities en zit er een envelopje om dingen in te bewaren. Hier kun je bijvoorbeeld afsprakenkaartjes, visitekaartjes, kassabonnetjes of wat dan ook in kwijt. Achterin de agenda vind je nog een los adressenboekje, zodat je bij een volgende agenda niet weer alle adressen over hoeft te schrijven, maar gewoon het adressenboekje kant en klaar in je nieuwe agenda kan doen. Scheelt dat even een boel tijd!

Waarschijnlijk zal de volgende versie van deze planner alleen nog maar beter worden, want via de website van Pien’s Planner kunnen gebruikers hun tips geven om de agenda in de toekomst nog praktischer te maken. Maar wat ons betreft is de versie voor 2011 al enorm geslaagd! De agenda zal officieel gepresenteerd worden door Chantal Janzen op 5 oktober a.s., maar is nu al te bestellen via de website www.piensplanner.nl voor slechts 19,95 euro.

Lees ook:Maak kans op Pien’s Planner!
Lees ook:Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!
Lees ook:Agenda’s voor het goede doel
Lees ook:Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst
Lees ook:Win een bos bloemen voor een ander!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda

 1. Pingback: Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst | Glamour

 2. Pingback: Geen verborgen agenda voor het goede doel | Glamour

 3. willeke hesta

  Waar kan ik de planner bestellen,op Piensplanner site gaat dat niet.

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Ik heb begrepen dat de website van Pien’s Planner even plat ligt. Wordt aan gewerkt, blijf proberen!

     /   Reply  / 
  2. Gerda Dijkman

   Waar kan ik de Pien’s planner bestellen of kopen

     /   Reply  / 
 4. Pingback: Maak kans op Pien’s Planner! | Glamour

 5. Pingback: Win Piens Planner 2012 én een notitieboek! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>