Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”

Nederlands meest besproken stel, Johnny de Mol en Bridget Maasland, spreekt zich in Veronica Magazine voor het eerst gezamenlijk uit over hun liefdesleven. Het magazine sprak het stel in verband met de start van het nieuwe seizoen van het Veronica programma Waar is de Mol?.

Johnny de Mol en Bridget Maasland  zeggen in het exclusieve interview ‘zeker gevoelens voor elkaar te hebben’. Johnny de Mol: “Humor en zelfspot zijn twee heel belangrijke dingen die ik zoek bij een vrouw. En beide heeft Bridget.” Ook Bridget Maasland is duidelijk over haar gevoelens voor Johnny. “Ik vind hem heel leuk. Ik vind het heel belangrijk dat een man een eigen passie heeft. En onafhankelijk en eerlijk is.”

In het interview met Veronica Magazine laat Bridget Maasland onder meer ook weten dat zij een gelijkenis ziet tussen Johnny en zijn vader John. „Ik heb in het verleden veel met Johnny’s vader samengewerkt. En om die reden was het fascinerend te zien hoe Johnny tijdens de opnamen van Waar is De Mol? in Suriname een pose aannam waarin ik heel goed z’n vader herkende. Qua wat hij zei en qua ongeduld was hij net z’n vader.”

Veronica Magazine met het interview met Johnny en Bridget ligt vanaf morgen in de winkel.

Lees ook:‘Johnny de Mol en Bridget Maasland uit elkaar’
Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Johnny de Mol op stap met Patty Brard
Lees ook:Bridget “betrapt” met Johnny in de auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>