Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)

De 35-jarige brunette, die werkzaam is als styliste en ontwerpster van sieraden en accessoires, twijfelde geen moment toen ze benaderd werd voor de shoot. Sanne is de dochter van de inmiddels 85-jarige John Kraaijkamp Senior.

“Sanne is een onorthodoxe verschijning in Playboy: vanwege haar uitgesproken uiterlijk, haar wilde tattoo’s, en haar petite figuur. Wat mij betreft een bewijs dat Playboy verder kijkt dan het obligate blond-met-grote-borsten-imago dat ons zo hardnekkig blijft achtervolgen. Het is een mooie, seventies-achtige, fantasierijke en sexy shoot, waar ik bijzonder blij mee ben”, aldus hoofdredacteur Jan Heemskerk.

De Playboy met Sanne zal vrijdag a.s. worden onthuld.

Foto (top): Angel Mulder

Lees ook:GTST Marly van der Velden uit de kleren in Playboy
Lees ook:Quinty Trustfull in Playboy?
Lees ook:Playboy Stacey verkocht beter dan Amanda Krabbé en Britt
Lees ook:Jan Heemskerk vertrekt bij Playboy
Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>