Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst

We schreven er al eerder vol enthousiasme over: Pien’s Planner. Deze bijzondere agenda, ontwikkeld door Pien van Lambaart, werd dinsdag officieel gepresenteerd. Pien overhandigde het eerste exemplaar aan zangeres, presentatrice en musicalster Chantal Janzen. Chantal Janzen is zelf moeder en heeft ook nog eens drie stiefkinderen van haar vriend Marco, dus weet als geen ander hoe druk het kan zijn en hoe moeilijk het is je planning dan georganiseerd te houden.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Ook zoontje voor Chantal Janzen!
Lees ook:Maak kans op Pien’s Planner!
Lees ook:Niet Katja, maar Fajah Lourens is Hottest MILF 2010
Lees ook:Chantal Hanse is Playmate van het Jaar
Lees ook:Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>