Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film

Gooische Vrouwen, de film, krijgt een cast vol met BN’ers. Naast de vaste cast uit de serie maken veel bekende Nederlanders hun opwachting in de film die het vervolg is op het TV-succes Gooische Vrouwen. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge (Draadstaal en Neonletters), René Froger, Remko Vrijdag (Vliegende Panters, Into the Woods), Loes Luca (Ja Zuster, Nee Zuster), Loretta Schrijver & Quinty Trustfull (Koffietijd), Paul Groot (Koefnoen) en Monic Hendrickx (Penoza) spelen een rol in de film.

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn ook in de film de vier vrouwen uit ‘t Gooi. De mannencast bestaat uit Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters. Eerder werd al bekend dat ook Koen Wauters een rol in de film speelt. Gooische Vrouwen de film gaat verder waar de TV-serie is geëindigd.

Gooische Vrouwen de film is vanaf maart 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gooische Vrouwen breekt records
Lees ook:Derek de Lint en Daniël Boissevain strak in pak
Lees ook:Dood Marc van Uchelen blijkt zelfmoord
Lees ook:Win een Gooische Vrouwen DVD-pakket!
Lees ook:Gooische Vrouwen krijgt grootste filmpremière ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>