Joran is weer hot!

Net als je denkt dat alle ophef rond Joran van der Sloot weer weg is ge-ebt, staat hij weer (waarschijnlijk ongewild) volop in de publiciteit. Zo zendt SBS6 a.s. zondag 31 oktober het eerste deel van een tweeluik van Peter R de Vries uit, waarin hij met Beth Holloway spreekt over de afpersing door Joran en in het tweede deel zelfs met Beth naar de Castro Castro gevangenis gaat in Peru waar zij een confrontatie heeft met Joran. Maar ook John van den Heuvel zit niet stil. Hij schreef samen met Bert Huisjes het boek Joran’s Moordmysteries.

In Joran’s moordmysteries onthullen de Telegraaf-journalisten tal van nieuwe feiten in de strafzaken tegen Joran van der Sloot. Ze hadden inzage in geheime onderzoeksdossiers en vertrouwelijke medische stukken en ontrafelen de mogelijke complotten achter de verdwijning van Natalee Holloway en de moord op Stephany Flores. Geen zware kost, maar een prettig leesbaar boek dat een ieder die interesse heeft in de zaak Joran van der Sloot zeer zal boeien. Is Joran een psychopatische moordenaar of slachtoffer van de media? Dit boek geeft in ieder geval een uitgebreid overzicht van wat er zoal gebeurd is.

Joran’s Moordmysteries is een  interessant boek voorzien van heel veel foto’s, dat de afgelopen vijf a zes jaar van Joran zo’n beetje omvat. Want inmiddels houdt Van der Sloot al zo’n vijf jaar de media in de ban. En wij hebben zo het idee dat zowel dit boek, als het televisieprogramma van Peter R. de Vries niet het laatste is dat we over Joran gaan horen…

Joran’s Moordmysteries
ISBN: 978-90-8510-952-5
€ 19,95 ( onder meer verkrijgbaar bij Bol.com )

Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru
Lees ook:‘Vader Joran van der Sloot hielp zijn zoon’
Lees ook:Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews
Lees ook:‘Joran van der Sloot dood gevonden, zelfmoord’
Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>