Nel Veerkamp (82) overleden

Haar tijgervelletjes, de onafscheidelijke sigaret… Nel Veerkamp is niet meer. De nuchtere Hollandse Nel overleed dinsdagmorgen op 82-jarige leeftijd. Nel was al langere tijd niet in orde, haar gezondheid was snel achteruit gegaan.

Nel werd bekend door de Man Bijt Hond realitysoap ‘De Veerkampjes’ en groeide uit tot een nationale bekendheid. Zelfs Carlo Boszhard persifleerde haar.

Dochter Hannie en schoonzoon Ton, de andere hoofdrolspelers uit de docusoap, laten weten dat de familie “diep bedroefd is door het verlies van hun moeder, oma en schoonmoeder, maar zijn blij dat ze zo lang in hun midden is geweest.” Nel kampte al enige tijd met longproblemen, waarvoor ze meerdere malen in het ziekenhuis werd opgenomen.

Man Bijt Hond zal vanavond helemaal in het teken staat van de overleden Nel Veerkamp.

Lees ook:Ted Kennedy (77) overleden
Lees ook:Echtpaar kloont overleden hond
Lees ook:Dochtertje Mike Tyson overleden
Lees ook:Vader Frans Bauer overleden op 70-jarige leeftijd
Lees ook:Verklaring Koningin gebeurtenissen Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>