Nel Veerkamp begraven in kist met 756 Swarovski steentjes

Nel Veerkamp wilde in stijl naar haar laatste rustplaats gebracht worden en dat gaat dan ook gebeuren. Haar witte kist is heeft haar naam en een tijgerkop in 756 Swarovski steentjes op het deksel. Ook is de binnenkant geheel in Nel-stijl bekleed in panterprint.

Nel overleed dinsdag in haar woonplaats Amsterdam. In deze stad zullen de fans ook afscheid van haar kunnen nemen op maandag 15 november tussen 10:30 en 12:00 uur in café De Bult (Amsterdam-Noord). Na de herdenkingsbijeenkomst wordt Nel naar haar laatste rustplaats gebracht op begraafplaats Vredehof.

Lees ook:Antonie Kamerling begraven
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Video: ‘As the World Turns’ sterren nemen afscheid
Lees ook:Afscheid Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater
Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nel Veerkamp begraven in kist met 756 Swarovski steentjes

  1. anneke

    ik, vond het geweldig hoe nel begraven is de kist alles er om
    heen geweldig .lieve Nel rust zacht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>