Jan Smit is papa geworden van een meisje!

Goed nieuws uit Volendam. Jan Smit is papa geworden. Zijn vriendin Liza is woensdagmiddag bevallen van een meisje. De kleine kreeg de naam Emma mee. Jan maakte het nieuws zelf wereldkundig op Twitter.

Liza was op 5 december pas uitgerekend. De kleine is dus dik twee weken te vroeg geboren. Het is de tweede dochter voor Liza. Zij had al een dochtertje die Fem heet uit een vorige relatie. Jan Smit en Liza wonen sinds een jaar samen.

Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!
Lees ook:Zoontje voor Jan Smit, hij heet Senn
Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?
Lees ook:Jan Smit baby? “WAT EEN BULLSHIT!”
Lees ook:Jan Smit én zijn vriendin Liza naar 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>