Kelly Pfaff aan de slag als DJ

De bekendste TV dochter van België en Nederland, Kelly Pfaff, maakt binnenkort een spectaculaire comeback als DJ. In België staat Kelly Pfaff inmiddels bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij onder meer in het voorprogramma van de populaire DJ Tiesto. Nu is Nederland aan de beurt. Nederland zal kennis maken met een flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

Vanaf december 2010 start DJ Kelly Pfaff met een eigen internationale promotietour, waarbij zij de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

“De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen, een bewuste keuze. Maar, steeds vaker kreeg ik aanbiedingen vanuit zowel België als Nederland om als DJ mijn opwachting te maken op grote evenementen. Deze optredens gaven mij zoveel energie dat ik het gevoel kreeg dat de tijd is aangebroken om mijn passie weer actief op te pakken. Er is niets mooier dan op te treden en het publiek te bevangen met de juiste mix. Na België wil ik nu ook Nederland ‘warm draaien’, dus komt u maar op,” aldus een razend enthousiaste Kelly Pfaff.

Lees ook:Kelly van der Veer is woest op Manuel Venderbos
Lees ook:‘Villa Morero’ te koop voor 7,5 miljoen
Lees ook:‘Kelly Brook raakt contract Ultimo kwijt door Playboy’
Lees ook:K3 met Josje nu al een succes
Lees ook:Marco Borsato geeft duidelijkheid over ‘potje op Curaçao’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>