Albert Verlinde laat zich opsluiten

Albert Verlinde laat zich opsluiten. Hij is namelijk een van de gasten in de nieuwe serie “24 uur met…” van Wilfried de Jong. Andere gasten die zich 24 uur met Wilfried laten opsluiten zijn Hans Klok, Pierre Bokma, Fleur Agema en Jack Wouterse. De nieuwe serie zal vanaf 10 januari te zien zijn. Hans Klok is te zien in de eerste uitzending, Verlinde in de laatste op 7 februari.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:De Smurfen veroveren Nederland!
Lees ook:Video: Spannende premiere Hans Klok
Lees ook:Video: Carlo en Irene zien ze vliegen
Lees ook:Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN!
Lees ook:Infinity komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>