Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…

“Heb jij een bold, een demi of een slight?” Het is dé vraag die gesteld wordt tussen onder andere Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli, Marly van der Velden en fashionblogger Andy Torres. Ze hebben het, zoals doet vermoeden, echter niet over de nieuwste mobiele telefoon, maar over een spijkerbroek. De dames zijn tijdens een dagje kerstshoppen in Londen beland bij de Levi’s Store op Regent Street…

De broek waar de dames allemaal heel benieuwd naar zijn, is de Curve ID. Een broek die door Levi’s ontwikkeld werd op basis van onderzoek onder zo’n 60.000 vrouwen. Hieruit is gebleken dat de meeste vrouwen te scharen zijn onder drie verschillende lichaamstypes, die weer gelijk staan aan 80% van de vrouwen ter wereld. 80% kans dus dat jij jouw ‘match made in heaven’ onder de spijkerbroeken vindt.

Glenn Balak van Levi’s legt het de dames uit, terwijl een medewerker van de winkel ondertussen de ‘billen’ van de dames opmeet. Hieruit blijkt dat van deze groep dames toch de meesten de Bold Curve nodig hebben. Bijna iedereen is enthousiast en gaat voor een skinny jeans, want de drie types zijn verkrijgbaar in skinny, straight en flare en ook nog eens in verschillende kleuren. Na allemaal een broek te hebben uitgezocht, het resultaat op de foto te hebben gezet en te hebben geluncht, wordt het tijd om verder te gaan kerstshoppen. Hierbij blijken onder de dames shops als GAP, Topshop, Primark en Abercrombie & Fitch favoriet. Marly maak je vooral blij met de vintage stores. Zij en Gigi maken (en verkopen) overigens geweldig leuke oorbellen, waar we je binnenkort meer over zullen vertellen.

Londen is dit weekend enorm druk. Ook niet vreemd natuurlijk zo twee weken voor kerst. Het is duwen, trekken, ontwijken en vooral enorm lang wachten voor de winkels en de kassa’s. Ongelofelijk maar waar, voor winkels als Hamley’s, Pandora, UGG en Abercrombie & Fitch moet je buiten een rij trotseren om uiteindelijk na lange tijd pas naar binnen te kunnen gaan en je geld uit te geven. Hier helpt zelfs geen VIP-status bij! Moe, maar voldaan en gewapend met hun kerstaankopen, stappen de dames in de bus naar Hotel Verta, om zich op te maken voor ‘a night in town’. Maar daarover lees je binnenkort meer op Glamourblog.nl…

Tekst: Angel Mulder – Foto’s: Levin den Boer

Zie ook Style Report: Stylish London

Lees ook:Style Report: Stylish London!
Lees ook:Levi van Kempen (ONM) in Mega Mindy film
Lees ook:De blote billen van Arjen Robben (zie foto!)
Lees ook:Mannen toch heel blij met aanwezigheid vrouwen tijdens WK 2014
Lees ook:20.000 pond voor degene die Beckham verleid

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…

  1. Pingback: Style Report: Stylish London! | Glamour

  2. Pingback: Gigi en Marly: Kuise Meisjes | Glamour

  3. Tess

    Marly van der Velden is een verwend nepwijf! die geen moer om familie geeft, ohhh madam ging bijna dood, blablabla, stik erin Marly

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Constanze billen | Acticore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>