Hans Klok aan de coke met Pamela Anderson

Hans Klok heeft bekend dat hij in 2007 samen met zijn tijdelijke assistente in Las Vegas, Pamela Anderson, coke heeft gesnoven. Dit laat de illusionist weten  in een interview met HP/De Tijd.

Hij vertelt in het interview: “Ik heb woeste avonturen met haar beleefd. Ik ben best wild, maar niet zo wild als zij. Vaak dacht ik: hoe houdt ze dit in godsnaam vol? Met cocaïne? Eh, ja, volgens mij heeft ze een stalen neusgat… Ik heb wel eens meegedaan, ja.” Een verslaving heeft Hans echter niet aan het gebruik van coke overgehouden. “Nu doe ik het niet meer; coke maakt me depressief.”

Lees ook:Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?
Lees ook:Geert Wilders in de Playboy!
Lees ook:De zingende Griek: George Michael ontkent verslaving
Lees ook:Hans Breukhoven heeft alvleesklierkanker
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Klok aan de coke met Pamela Anderson

 1. Hans , Friesland

  En, dit is niet alles wat Hans Klok over Pamela Anderson vertelde.
  Citaat uit de Telegraaf ;

  Ook vertelde hij dat Pamela er alles aan deed om er hoerig uit te zien. “Amerikanen zien er altijd uit zoals hun imago is. Dat gold voor Pamela in het kwadraat: het moest altijd helemaal worden opgetuigd voordat het de deur uitging. Ze houdt heel erg van dat hoerige imago. Het kan haar niet hoerig genoeg zijn, zei ze.”

  Zal met haar figuur/uiterlijk niet moeilijk zijn, met hotpants aan en *nep*tieten bijna bloot ziet ze er al snel hoerig uit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>