Boney M-boegbeeld Bobby Farrell (61) overleden

Boney M boegbeeld Bobby Farrell is op 61-jarige leeftijd overleden. Hij werd donderdagochtend dood aangetroffen in een hotelkamer in Sint-Petersburg. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Wel had de zanger en danser, die de avond er voor nog optrad, geklaagd over pijn in zijn borst.

Bobby werd vooral bekend door zijn springerige dansstijl . Hij scoorde met Boney M hits als Sunny, Ma Baker en Rivers of Babylon . In Nederland scoorden ze vier nummer 1-hits en verkochten wereldwijd meer dan 150 miljoen platen. Farrell verliet de band in 1982 en keerde weer terug in 1985. In 1986 viel Boney M. weer uit elkaar om twee jaar later weer bij elkaar te komen. In 1989 viel definitief het doek voor Boney M. In 2006 trad hij twee keer op met De Toppers tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA.

Lees ook:Bobby Farrell krijgt grootse uitvaart
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:De rijkste jonge miljonairs
Lees ook:Dit is de uiteindelijke versie van Shine voor het songfestival!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boney M-boegbeeld Bobby Farrell (61) overleden

 1. Jules Vismale

  Bobby Farrell kende ik eigenlijk alleen van naam maar de muziek die hij speelde bij Boney M was geweldig. Helaas is ook hij net als ieder ander mens sterfelijk en als er al een paradijs bestaat dan mag hij in de hemel blijven doorzingen voor hen die hem voorgingen! Ikzelf ben niet muzikaal aangelegd en zal nooit een zanger worden.

    /   Reply  / 
 2. Hassankhan

  Ik had het nieuws al gehoord!
  De band Boney M vondt ik geweldig in mijn jeugd jaren!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Bobby Farrell krijgt grootse uitvaart | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>