Beroemd zijn… is toch ook niet alles?

Er zijn in Nederland duizenden mensen die graag beroemd willen worden. Dat blijkt wel uit de populariteit van talentenshows als Popstars, X Factor, So You Think You Can Dance, Hollands Next Topmodel en The Voice of Holland. Maar is het wel zo leuk om een Bekende Nederlander te zijn? Bart Bosch zocht het uit aan de hand van gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders…

Bart Bosch werd twintig jaar geleden bekend door de talentenshow ‘Showmasters’. Na veel programma’s gepresenteerd te hebben en een aantal liedjes te hebben uitgebracht, is Bart redelijk bekend, niet beroemd, maar wel heel gelukkig. Bart is op onderzoek uitgegaan en sprak, naast Wolter Kroes, openhartig met nog een groot aantal bekende Nederlanders onder wie oa Monique Smit, Thomas Berge (die eigenlijk Chiel heet) en zogenoemde starmakers als Henkjan Smits, Albert Verlinde en Wilma Nanninga over de voor- en nadelen van beroemd zijn en waarom het niet voor iedereen is weggelegd.

Dit levert een aantal bijzondere quotes en verhalen op. Zo zegt HenkJan Smits dat beroemd zijn eigenlijk verschrikkelijk is, vertelt Monique Smit dat er in huize Smit geen glamour te vinden is en zegt Marielle Bastiaansen dat kennis macht is. Het boek Beroemd zijn… is toch ook niet alles? leest lekker weg (al zijn zwarte letters op een donker gekleurde achtergrond geen aanrader in de avonduren) en is leuk leesvoer voor een ieder die de stap naar roem wil maken of voor degenen die geinteresseerd zijn in degenen die in het boek geinterviewd worden. Het boek is onder andere verkrijgbaar via bol.com

Lees ook:Bekend Nederland op groene loper voor Wicked (zie foto’s)
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Word ik rijk?
Lees ook:Romke Kooyenga in ‘Word ik Rijk?’
Lees ook:HenkJan Smits heeft prostaatkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>