Tatjana heeft gekozen

Het lijkt er op dat Tatjana ‘haar man’ heeft gevonden via het programma Wie Kiest Tatjana. In een interview aan De Telegraaf laat Tatjana Simic weten verliefd te zijn geworden op een van deze drie mannen.

In het interview laat ze weten: “Ik heb een man leren kennen waarmee ik misschien een toekomst op kan bouwen, die bij mij past”. De vonk tussen haar en deze man sloeg twee weken geleden over op Gran Canaria. “Nadat we naar Gran Canaria waren geweest. Tot die tijd dacht ik ’leuk, ik hou hier lieve vrienden aan over, dat is het’. We gingen bellen, sms’en. Hij heeft me geraakt. Ineens dacht ik, ’o god, dit is hem. Heb ik oogkleppen op gehad?”. Op wie Tatjana dan wel verliefd is geworden zien we vanavond. Wij hebben we zo’n vermoeden… wie denk jij?

Lees ook:Tatjana Simic is verliefd op Peter
Lees ook:‘Tatjana trekt in bij miljonair van Hessen’
Lees ook:Micky Hoogendijk bedankt Jan en Yolanthe
Lees ook:Lady GaGa had sex met vrouwen (zie video)
Lees ook:Tatjana toch nog een keer in Playboy!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tatjana heeft gekozen

  1. Pingback: Tatjana Simic is verliefd op Peter | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>