Tatjana Simic is verliefd op Peter

Tatjana Simic lijkt toch de liefde te hebben gevonden in het programma Wie Kiest Tatjana. Gisteren meldden we al dat Tatjana echt verliefd zou zijn geworden op een van de deelnemers. Dit blijkt de 45-jarige Achterhoekse Peter Mijnen te zijn (rechts op de foto).

Hij kwam als een prins op het witte paard het programma in en dat bleek hij ook te zijn. Tatjana laat weten dat ze Peter al na de eerste dates de leukste vond. Haar gevoelens voor Peter kwamen echter pas op na hun trip naar Gran Canaria. Tatjana hoopt met Peter ‘de man van haar leven te hebben gevonden’. Eerder liet ze al weten: “Ik heb een man leren kennen waarmee ik misschien een toekomst op kan bouwen, die bij mij past”. De Achterhoeker zou zelfs iets aan zijn tanden hebben laten doen om Tatjana te veroveren. Peter was nooit getrouwd, maar heeft wel kinderen.

Lees ook:Tatjana heeft gekozen
Lees ook:Tatjana en Peter nog steeds verliefd!
Lees ook:Peter: ‘Tatjana maakte het uit per telefoon’
Lees ook:Tatjana en Peter niet langer een stel?
Lees ook:Video: Tatjana’s vriend Peter heeft moeite met beroemdheid

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tatjana Simic is verliefd op Peter

 1. Saskia

  O, is die Peter niet die man met dat hele grote huis en die paarden etc.? Woonde de rest van de mannen niet in een iets “bescheidener” optrekje? Goh. Wat een verrassing dat ze op de valreep tóch voor Peter is gegaan dan… jeetje. * Not * Bah.

    /   Reply  / 
 2. Sara

  Wat een leuke man die Peter!

    /   Reply  / 
 3. Mo Flo

  Mensen zeur toch niet zo!! Door dit programma heb ik “Tatjana” beetje leren “kennen”, want wat wisten we eerst nou helemaal van haar. Ik vind haar een hele leuke, lieve vrouw en die Peter lijkt me ook echt een hele leuke vent. Hoop dat ze samen de tijd krijgen van Nederland om in alle rust elkaar te leren kennen en van elkaar te genieten. Hoop dat ze beiden in elkaar de ware gevonden hebben.

    /   Reply  / 
 4. me

  Helemaal mee eens Mo Flo…
  Ik vond die Peter zelf ook de leukste,
  en Tatjana heeft dat geld van een man nou ook weer niet echt heel hard nodig.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Tatjana en Peter niet langer een stel? | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>