Hollywooddiva Liz Taylor (79) overleden

Actrice Liz Taylor is op 79-jarige leeftijd overleden. De Hollywoodlegende overleed woensdag in haar woonplaats Los Angeles aan een hartstilstand. Liz Taylor speelde in meer dan 50 films en won Oscars voor haar rol in Butterfield 8 en Who’s Afraid of Virginia Woolf.

De in Amerika wonende Elizabeth Taylor werd in 1932 geboren in het Engelse Hampstead. Haar eerste rol speelde ze op negenjarige leeftijd in de film There’s One Born Every Minute. Vanaf de jaren vijftig werd ze een internationale beroemdheid. Haar bekendste rollen speelde ze in de films Cleopatra, Ivanhoe, Cat on a Hot Tin Roof en Suddenly, Last Summer.

Liz Taylor trouwde maar liefst acht maal, waarvan twee maal met acteur Richard Burton. Ze was goed bevriend met Michael Jackson en zou zijn dood nooit hebben kunnen verwerken. Taylor laat behalve haar vier kinderen ook tien kleinkinderen en vier achterkleinkinderen na.

Lees ook:Ton Lutz (89) overleden
Lees ook:Tiffani-Amber Thiessen is zwanger
Lees ook:Brittany Murphy (32) overleden
Lees ook:Dood Marc van Uchelen blijkt zelfmoord
Lees ook:Nog een Dynasty-acteur overleden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hollywooddiva Liz Taylor (79) overleden

 1. André de Hooge en Bep Maas

  How tragic!! Thanks for everything and rest in peace!!!

    /   Reply  / 
 2. saskia torn

  ze was gewoon goed! jammer,
  gelukkig laat ze een hoop memories
  na.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>