Sekstape Frank Dane geen 1 april grap

De vorige week uitgelekte sekstape van Frank Dane zou geen 1 april grap zijn. Sterker nog, de DJ zou zich doodschamen voor de beelden die op internet getoond werden. Hij zal stappen gaan ondernemen tegen de site die het filmpje online heeft gezet.

De sekstape zou zo’n zeven maanden geleden zijn opgenomen. “Ik ben me de tering geschrokken. Ik wil het van die site af hebben.” liet Dane in een reaktie weten aan RTL Boulevard. De dame die in de video seks heeft met Dane zou de beelden verkocht hebben aan de site.

Erg close was de DJ blijkbaar niet met de porno-actrice, want hij laat weten dat hij niet eens haar nummer heeft. Frank Dane was bang voor een schorsing door zijn  werkgever BNN, maar deze moesten er om lachen. De ouders van de DJ waren minder blij met het gebeuren. Ondertussen staat het filmpje nog steeds online, ondanks het vriendelijke verzoek van Dane deze te verwijderen.

Lees ook:Sekstape Frank Dane toch 1 april grap
Lees ook:DJ Frank Dane te zien op sekstape
Lees ook:Zijn deze beelden van Beatrix in Lech verboden?
Lees ook:Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video)
Lees ook:Playmate Kendra Wilkinson probeert sekstape tegen te houden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sekstape Frank Dane geen 1 april grap

  1. Pingback: DJ Frank Dane te zien op sekstape | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>