Alle Tijd in première (zie foto’s)

Woensdagavond ging de film Alle Tijd met in de hoofdrollen Paul de Leeuw en Karina Smulders feestelijk in première in Den Haag. Alle Tijd is de eerste romantische tragikomedie van regisseur Job Gosschalk. Tout Bekend Nederland was bij de première aanwezig, waaronder Marco en Leontien Borsato, Bridget Maasland, Katja Schuurman, Carice van Houten en Halina Reijn. Zie hieronder enkele foto’s.

Paul De Leeuw speelt in film de rol van Maarten. Hij heeft een bijzondere band met zijn jongere zus Molly (Karina Smulders), voor wie hij verantwoordelijk is sinds het overlijden van hun ouders. Ze moeten drastische keuzes maken als Molly ziek wordt. Alle Tijd draait vanaf 14 april in de bioscoop.

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Video: William en Kate bij première War Horse
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot
Lees ook:Gooische Vrouwen breekt records

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alle Tijd in première (zie foto’s)

  1. Bert

    Zal ook wel weer een FLOP worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>