Rachel Hazes weer vrijgezel

Rachel Hazes is weer vrijgezel. Rachel en de Italiaanse Nicollo zijn sinds twee weken uit elkaar. De twee hadden sinds 2008 een relatie. Rachel zegt te weinig tijd te hebben voor een relatie met de zeven jaar jongere Nicollo.

“Ik zal heel eerlijk vertellen dat wij momenteel uit elkaar zijn”, liet Rachel vandaag weten aan RTL Boulevard. De weduwe van zanger Andre Hazes en Nicollo leerden elkaar kennen in oktober van 2007. Het stel is als vrienden uit elkaar gegaan.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Zowel Rachel als Roxeanne Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Het gaat slecht met de moeder van Rachel Hazes
Lees ook:Moeder Rachel Hazes overleden
Lees ook:Rachel en Roxeanne Hazes doen mee aan Het Zesde Zintuig
Lees ook:Sweet Sixteen party voor Roxanne Hazes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rachel Hazes weer vrijgezel

  1. Tom

    Meldt RTL Boulevard

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>