Froukje de Both in SM-kelder!

Dat hadden we niet verwacht van Froukje. De presentatrice/actrice gaat zich vanavond begeven in een SM-kelder. Dat doet ze niet alleen maar samen met haar collega Niels Hoogland.

De twee doen dit vanavond live tijdens hun radioprogramma. Ze gaan op bezoek bij SM-Studio Chelsea in Rotterdam. Ze zullen tijdens de uitzending onder handen worden genomen door de SM-meesteressen. Dit zou wel eens gepaard kunnen gaan met een paar zweepslagen. Het duo doste zich voor de foto in ieder geval al helemaal in stijl uit. Het geheel is vanavond vanaf 18.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio 38 en meekijken op de webcam kan via www.radio538.nl

Lees ook:André van Duin ontvangt dubbel-cd in twee delen
Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:Chrystal Renn ‘onder het mes’ voor Tom Ford
Lees ook:BN’ers in ‘Expeditie Robinson’
Lees ook:Radio Veronica 80′s & 90′s Beachparty afgelast

1 Reacties // Reageer

One thought on “Froukje de Both in SM-kelder!

  1. Corset-lover

    Het is enkel maar goed dat Froukje en Niels eens ‘n bezoekje brachten aan de SM-Studio Chelsea in Rotterdam en dit onder de aandacht brengen. Natuurlijk had de aanwezige Meesteres uiteraard haar persoonlijke slaaf meegenomen, die enkel gekleed in rubber slip vakkundig met touw gekneveld werd. Niet extreem pijnlijk maar door ‘n speciaal patroon van binden heel kunstig rond zijn geslachtsdeel heen zodat ook deze extra aandacht kreeg. Heel knap trouwens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>