Johnny de Mol slaat fotomodel aan de haak

Johnny de Mol zou een nieuwe liefde hebben. Nadat begin dit jaar de relatie met Bridget Maasland op de klippen liep, zou hij nu als een blok zijn gevallen voor het 24-jarige fotomodel Celine Prins, die we onder andere kennen van de Bueno reclame met Mark Tuitert (zie video hieronder). Op zijn facebook meldde Johnny eerder deze week “Waar zit het uit-knopje voor: ik ben single”

Tegenover Wilma Nanninga van de Telegraaf zou Johnny zich desondanks nogal terughoudend over zijn nieuwe liefde hebben uitgelaten: “We zijn anderhalve keer uit eten geweest. Pff, ik wil er eigenlijk niets over zeggen.”

Lees ook:Jan Smit niet op huwelijkslokatie Yolanthe en Wesley geweest
Lees ook:BN’ers boos over ‘outen’ Everon Jackson Hooi door Wilma Nanninga
Lees ook:Johnny de Mol heeft een nieuwe vlam!
Lees ook:Peter R. de Vries emotioneel bij weerzien dochter
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>