Lintje voor Linda de Mol en André van Duin

Linda de Mol en André van Duin zijn twee van de Nederlanders die vandaag een lintje in ontvangst mochten nemen. André werd bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau, nadat hij in 1993 al benoemd werd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Linda werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Ook Noraly Beyer mocht een lintje opspelden, zij werd Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Evenals Addy van den Krommenacker. Willem Nijholt, die in 1994 is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau werd nu benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Er werden vandaag maar liefst 3357 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Lintje voor Gerard Joling
Lees ook:Lintje voor glamourkapper Rob Peetoom
Lees ook:Ton Lutz (89) overleden
Lees ook:Bert van Marwijk en Van Bronckhorst geridderd (zie foto’s!)
Lees ook:Cas Spijkers (65) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>